Securido

Securido смотреть последние обновления за сегодня на .

SECURIDO - montáž bezpečnostných dverí

18768
8
0
00:02:03
13.10.2016

Nové bezpečnostné dvere do bytu alebo domu pohodlne, za pár hodín.

Zásahová jednotka vs. bezpečnostné dvere SHERLOCK

140709
218
77
00:09:54
23.07.2010

Zásahová jednotka testuje "bezpečnostné" a bezpečnostné dvere.

Securido Officer (Terry)

278
9
1
00:01:16
01.03.2019

Securido Guard Services Sdn. Bhd.

7943
144
41
00:02:30
26.11.2018

Pengenalan Daripada Pengarah Syarikat Securido Guard Services Sdn Bhd, Puan Noor Farahdilah Najmuddin Thank You for Watching ! Dont forget to Follow Us ! 📱 📌 Facebook : Securido Team 🤍 📌 Twitter : securi_do 🤍 📌 Instagram : securi_do 🤍 📌 Tiktok : securi_do For more information 🔎 Website : 🤍 ☎️ Hotline 088 773 121 088 779 121 #Pengenalan #SGSTV #SecurityProvider #SecurityCompanyMalaysia #SyarikatKawalanKeselamatan #SecurityGuardStory #TrueStory #SecurityGuards #PIKM #PengawalKeselamatan #PersatuanIndustriKawalanKeselamatan #Malaysia #Fakta #Sekuriti #Tiktok #Viral

Za málo peňazí - málo muziky, to platí aj pre bezpečnostné dvere.

46891
109
48
00:09:56
13.12.2011

Aj pri výbere bezpečnostných dverí sa treba riadiť príslovím za málo peňazí, nečakaj veľa muziky. Pozrite si nepríjemnú skúsenosť diváka, zákazníka s lacnými vchodovými dverami. Poznáme aj ďalšie príslovie, že každý sa učí na vlastných chybách, ale Vy to byť už nemusíte!

SECURIDO Holding Ltd

1873
5
0
00:04:59
29.03.2014

SECURIDO МЕНЯЮЩИЕСЯ ПАНЕЛИ. МЕНЯЕМ ЖИЗНЬ К ЛУЧШЕМУ! Компания Securido Holding Ltd представит на выставке MosBuild новую технологиюю и концепт дверей будущего . Все двери SECURIDO оборудованы меняющимися панелями. Ассортимент панелей можно посмотреть на нашем сайте. 🤍 Вы можете выбрать любую панель, по Вашему дизайну МДФ, Дерево, Стальные панели, Бронированные панели или Exkluziv панели. Это новая технология, которая позволяет при повреждении двери, не менять дверь. А также, дает Вам возможность, не ставить вторую дверь для дизайна, т.к. двери SECURIDO - это решение дизайна и домашнего уюта. SECURIDO ВХОДНЫЕ ДВЕРИ. БЕЗОПАСНОСТЬ И ИСКУССТВО! Мы ждем Вас и Ваше бесценное внимание на нашем стенде V213 ПАВИЛЬОН №8 Зал №3.

ELITE GUARD IN ACTION(SECURIDO GUARD SERVICES SDN BHD)

1046
23
6
00:01:12
18.02.2022

Bagaimana Elite Guard Securido Guard Services beraksi secara 'real' di lokasi SMART, LUAR BIASA & TERBAIK Inilah kata-kata dan pandangan yang selalu pihak kami terima tatkala selepas memberikan perkhidmatan tambahan iaitu ‘Elite Guard’ kepada sebahagian pelanggan-pelanggan Securido Inilah salah satu “added value” yang Securido tawarkan kepada pelanggan-pelanggan kami secara PERCUMA tanda kami menghargai dan menyokong “event-event” besar lagi-lagi yang melibatkan pihak2 VIP or Menteri yang hadir #SecuridoTeam percaya “The 1st Impression” itu merupakan faktor penting dalam majlis-majlis sebegini. Secara tak langsung ia merupakan salah satu sumbangan kami dalam majlis penting di pihak pelanggan kami Bagi yang tertanya apakah itu “Elite Guard Securido”? bagaimana & bila masa ia memainkan peranannya, boleh lihat perkongsian kami dalam video ini Terima kasih atas setiap kepercayaan yang diberikan sepanjang lebih 13 tahun Securido diwujudkan dan semoga dipermudahkan segala urusan buat kita semua walau dalam kemelut wabak yang masih melanda bumi Malaysia Ingin mendapatkan servis dan produk keselamatan? Boleh hubungi di talian hotline dengan segera dan ke website untuk mendapatkan maklumat lanjut. Jika berminat ingin menjadi pegawai keselamatan Securido, boleh juga hubungi di nombor hotline kami. Thank You for Watching ! Dont forget to Follow Us ! 📱 📌 Facebook : Securido Team 🤍 📌 Twitter : securi_do 🤍 📌 Instagram : securi_do 🤍 📌 Tiktok : securi_do For more information 🔎 Website : 🤍 ☎️ Hotline 088 773 121 088 779 121 #EliteGuard #SGSTV #SecurityGuardStory #TrueStory #SecurityGuards #PIKM #PengawalKeselamatan #PersatuanIndustriKawalanKeselamatan #Malaysia #Fakta #Sekuriti #Viral #SecuridoTeam #SecurityMatters #SecurityProvider #SecurityServices #SecurityCompany #KawalanKeselamatan #KDN #PIKM #Security #SecurityGuardServices #SecurityCompanyMalaysia #Sabah #Sarawak #Semenanjung #KKCity #ShahAlam #SyarikatKawalanKeselamatan #qoutes #katamutiara #StaySafe #vaccine

PRODUK DAN SERVIS SECURIDO (2021)

557
19
6
00:03:27
11.03.2022

Ingin mendapatkan servis dan produk keselamatan? Boleh hubungi di talian hotline dengan segera dan ke website untuk mendapatkan maklumat lanjut. Jika berminat ingin menjadi pegawai keselamatan Securido, boleh juga hubungi di nombor hotline kami. Thank You for Watching ! Dont forget to Follow Us ! 📱 📌 Facebook : Securido Team 🤍 📌 Twitter : securi_do 🤍 📌 Instagram : securi_do 🤍 📌 Tiktok : securi_do For more information 🔎 Website : 🤍 ☎️ Hotline 088 773 121 088 779 121 #Produk&Servis #SGSTV #SecurityGuardStory #TrueStory #SecurityGuards #PIKM #PengawalKeselamatan #PersatuanIndustriKawalanKeselamatan #Malaysia #Fakta #Sekuriti #Tiktok #Viral

KURSUS KEMAHIRAN PEGAWAI KESELAMATAN TAHAP 1 - SECURIDO GUARD SERVICES SDN BHD

2012
36
9
00:02:29
19.03.2022

-KURSUS LATIHAN ASAS PEGAWAI KESELAMATAN- Uniknya Securido ini, kebiasaanya kursus & latihan akan dijalankan selama 3 hari pembelajaran dalam kelas dan 2 hari persiapan & pembelajaran secara praktikal (On Job Training) Kursus asas ini bertujuan bagi memastikan pegawai baru dilantik dalam keadaan bersedia untuk memulakan tugas di tempat baru kelak. Sedang berlangsung kursus asas pegawai-pegawai keselamatan di mini Akademi Latihan Securido Kota Kinabalu, Sabah Sesi pembelajaran merangkumi subjek peranan tugas dan tanggungjawab Pegawai Keselamatan yang dilantik, Etika Kerja, Arahan Tugas, Kawalan Pemeriksaan dan beberapa topik yang melibatkan tugasan-tugasan seorang pegawai keselamatan yang berkesan. Alhamdullillah nampak sungguh bersemangat pegawai-pegawai kita. Sama2 kita doakan semoga dipermudahkan tugasan-tugasan mereka di tempat baru kelak 👍🏼💪🏼 Ingin mendapatkan servis dan produk keselamatan? Boleh hubungi di talian hotline dengan segera dan ke website untuk mendapatkan maklumat lanjut. Jika berminat ingin menjadi pegawai keselamatan Securido, boleh juga hubungi di nombor hotline kami. Credit Song: Epic Action Trailer by Infraction [No Copyright Music] / Battle 🤍 Thank You for Watching ! Dont forget to Follow Us ! 📱 📌 Facebook : Securido Team 🤍 📌 Twitter : securi_do 🤍 📌 Instagram : securi_do 🤍 📌 Tiktok : securi_do For more information 🔎 Website : 🤍 ☎️ Hotline 088 773 121 088 779 121 #KursusAsasPegawaiKeselamatan #Kursus #SGSTV #SecurityGuardStory #TrueStory #SecurityGuards #PIKM #PengawalKeselamatan #PersatuanIndustriKawalanKeselamatan #Malaysia #Fakta #Sekuriti #Tiktok #Viral

Securido Guard Services Sdn Bhd

3398
43
9
00:06:17
28.07.2017

Входные двери Securido серия S

1533
0
00:03:50
18.11.2018

Особенности входных дверей Securido серии S. Получи КЕШБЕК в рублях до 20%! Позвони и узнай как это сделать! Официальный сайт компании: 🤍 Наш инстаграм: 🤍 Группа в VK: 🤍 Заказать входную дверь Securido можно по телефону: +7 (812) 418-38-38 Фирменный магазин Securido: г. Санкт-Петербург, ул. Уральская д. 2

Securido test bezpečnostných dverí

11356
5
5
00:04:32
21.05.2019

Test bezpečnostných dverí Securido

TEMPUR TANPA SENJATA - LATIHAN BODYGUARD & ELITE GUARD SECURIDO GUARD SERVICES

1162
24
0
00:03:55
12.03.2022

Ingat! Latihan bukan hanya untuk bersuka ria, bukan latihan sekadar datang untuk isi nama kehadiran.. Kita hadit latihan ingin belajar daripada yang lebih berpengalaman. Yang telah lama dalam industry. Tak semua Pegawai/Pengawal keselamatan sebertuah anda yang menjalani latihan setiap minggu. Manfaatkan latihan sebaiknya, ambil ilmu yang di berikan untuk memantapkan lagi cara berkerja kita. Admin terlupa upload ini video di YouTube. Baru hari ni mahu share dekat sini. Ini kali ada kelainan sikit, buat training dekat pantai. Ingin mendapatkan servis dan produk keselamatan? Boleh hubungi di talian hotline dengan segera dan ke website untuk mendapatkan maklumat lanjut. Jika berminat ingin menjadi pegawai keselamatan Securido, boleh juga hubungi di nombor hotline kami. Thank You for Watching ! Dont forget to Follow Us ! 📱 📌 Facebook : Securido Team 🤍 📌 Twitter : securi_do 🤍 📌 Instagram : securi_do 🤍 📌 Tiktok : securi_do For more information 🔎 Website : 🤍 ☎️ Hotline 088 773 121 088 779 121 #Training #Bodyguard #EliteGuard #TempurTanpaSenjata #SGSTV #SecurityGuardStory #TrueStory #SecurityGuards #PIKM #PengawalKeselamatan #PersatuanIndustriKawalanKeselamatan #Malaysia #Fakta #Sekuriti #Tiktok #Viral

Securido Officer (Zamree)

221
7
0
00:01:56
01.03.2019

SECURIDO Racing

241
2
0
00:01:41
03.11.2013

🤍securido.sk

Berubah Sekelip Mata

5368
117
25
00:08:59
07.04.2021

#Repost daripada Apyzan Original Link: 🤍 Cerita mengisahkan seorang lelaki cacat yang tidak mempunyai pekerjaan lalu datang seorang pegawai securido mengambilnya bekerja sebagai pegawai keselamatan. Lalu lelaki cacat itu sering dibuli oleh rakan sekerjanya. Thank You for Watching ! Dont forget to Follow Us ! 📱 📌 Facebook : Securido Team 🤍 📌 Twitter : securi_do 🤍 📌 Instagram : securi_do 🤍 📌 Tiktok : securi_do For more information 🔎 Website : 🤍 ☎️ Hotline 088 773 121 088 779 121 #SGSTV #SecurityGuardStory #TrueStory #SecurityGuards #PIKM #PengawalKeselamatan #PersatuanIndustriKawalanKeselamatan #Malaysia #Fakta #Sekuriti #Tiktok #Viral

Ako vybrať bezpečnostné dvere (NOVÉ BÝVANIE)

2659
13
0
00:02:47
24.04.2020

ARCHÍV: 🤍 WEB: 🤍 FB: 🤍

KOP - Reklama SECURIDO

5688
2
1
00:01:49
06.04.2014

Slávka Pagáčová - bezpečnostné dvere SECURIDO Dubnica nad Váhom

224
3
0
00:00:49
04.10.2021

Zabezpečujeme autorizovaný predaj dverí SECURIDO. Bezpečnostné dvere SECURIDO zaručia pocit bezpečia a dotvoria moderný design domácnosti. Služby: prehliadka bezpečnostných dverí - výber z viacerých farebných prevedení a povrchových dekorov, poradenstvo, objednávka, montáž. Kvalitné bezpečnostné dvere spĺňajú nasledovné parametre:certifikáty, bezpečnostná zárubňa, kvalitné bezpečnostné kovania a vložka, servis a záruka. Bezpečnostné dvere SECURIDO - Dobrá investícia do bezpečnosti Vášho domova! Tešíme sa na spoluprácu. Viac informácií nájdete na webovej stránke: 🤍

Securido Activity

75
1
0
00:01:34
02.05.2018

Securido Team Building (Out-door) - 2022 - JSK BORNEO REEF

61
2
0
00:04:10
31.01.2022

Securido Team Building (Out-door) 2022 Banyak benda takkan berlaku dalam hidup kita, bila kita tak initiate untuk berlaku Sama juga dalam membina team dan pasukan kerja kita Kehidupan seharian kita pun ada up and down Begitula juga dalam semangat & kerja berpasukan Ada hari team kita datang dengan penuh senyuman & ada hari sangat lemau Untuk konsisten berada dalam high-energy yg tinggi setiap hari juga satu cabaran Namun bila semua mempunyai “clarity of common goals” iaitu matlamat yang jelas dan sama-sama tahu in shaa Allah lebih mudah nak kerja dlm 1 pasukan Dan sebagai ketua & key learder sebuah organisasi perlu lebih kreatif mencipta dan mengurus suasana team yg sentiasa bersemangat & ‘create things to make it happen” Alhamdullillah permulaan lembaran tahun 2022 #Securidoteam dgn program Securido Team Building 2022 Seronok aktiviti kali ini dpt mengumpulkan hampir semua kakitangan pengurusan HQ & cawangan dari Semenanjung, Sarawak dan Labuan Selain program ini diraikan sempena Ulangtahun Pengerusi syarikat Securido yang ke 70. Program ini juga menguji ketahanan fizikal juga mental kami yang sebelum ini agak lama “berdiam” dari aktiviti2 lasak SYUKUR atas nikmat NYA ini, sedikit sebanyak buat lebih bersemangat untuk terus memperbaiki diri & team pasukan masing2 kerana kami percaya kita hanya akan capai apa yang kita kehendaki dari apa yang hendak perbaiki Sama2 lah kita mendoakan dan berusaha agar tahun ini merupakan salah satu tahun terbaik buat kita semua Amin Yaa rabb 🤲🏼 Ingin mendapatkan servis dan produk keselamatan? Boleh hubungi di talian hotline dengan segera dan ke website untuk mendapatkan maklumat lanjut. Jika berminat ingin menjadi pegawai keselamatan Securido, boleh juga hubungi di nombor hotline kami. 📌 Facebook : Securido Team 🤍 📌 Twitter : securi_do 🤍 📌 Instagram : securi_do 🤍 📌 Tiktok : securi_do For more information 🔎 Website : 🤍 ☎️ Hotline 088 773 121 088 779 121 #SGSTV #SecurityGuardStory #SecuridoTeam #securidoteambuilding #SecurityGuards #PIKM #PengawalKeselamatan #PersatuanIndustriKawalanKeselamatan #Malaysia #Fakta #Tiktok

SECURIDO BOOTCAMP 2022

88
6
1
00:01:34
11.02.2022

Retak2 halus akan sentiasa berlaku dalam mana2 organisasi syarikat dan jika ia dibiarkan ia boleh menjadi retakan yang lebih besar lagi dan sudah tentu pengurusan organisasi tersebut akan tercalar Sedikit sebanyak usaha #SecuridoTeam dalam mewujudkan aktiviti2 sebegini untuk kami sama2 belajar mengenalpasti dan menyelesaikan retak2 halus yang ada sebelum ia menjadi lebih besar Mohon doakan kami #SecuridoTeam untuk terus berjuang dalam memberi manfaat yang baik2 kepada ramai orang إن شاء الله Semoga dgn saling mendoakan yg baik2 ia menjadi amalan kebaikan dan ibadah buat kita semua secara tidak langsung 🤲🏼 Jazaakumullahu khairan .. stay safe everyone ❤️ Ingin mendapatkan servis dan produk keselamatan? Boleh hubungi di talian hotline dengan segera dan ke website untuk mendapatkan maklumat lanjut. Jika berminat ingin menjadi pegawai keselamatan Securido, boleh juga hubungi di nombor hotline kami. Thank You for Watching ! Dont forget to Follow Us ! 📱 📌 Facebook : Securido Team 🤍 📌 Twitter : securi_do 🤍 📌 Instagram : securi_do 🤍 📌 Tiktok : securi_do For more information 🔎 Website : 🤍 ☎️ Hotline 088 773 121 088 779 121 #Bootcamp #SecuridoTeam #SGSTV #SecurityGuardStory #TrueStory #SecurityGuards #PIKM #PengawalKeselamatan #PersatuanIndustriKawalanKeselamatan #Malaysia #Fakta #Sekuriti #Tiktok #Viral

LATIHAN MENEMBAK PEMEGANG LESEN SENJATA 2021 - Securido Guard Services

1371
35
6
00:03:44
08.01.2022

Alhamdulillah, aktiviti besar menutup tirai 2021. Baru ada kesempatan untuk tunjuk dekat korang. Tahniah semua yang terlibat, apa pun banyak pengetahuan baru yang kita dapat selama latihan berjalan. Buat julung kalinya latihan untuk Pistol & juga untum bodyguard di lapang sasar. Latihan sahaja dan menggerunkan apa lagi di gunakan untuk bertugas & menjalankan amanah. Ingin mendapatkan servis dan produk keselamatan? Boleh hubungi di talian hotline dengan segera dan ke website untuk mendapatkan maklumat lanjut. Jika berminat ingin menjadi pegawai keselamatan Securido, boleh juga hubungi di nombor hotline kami. 📌 Facebook : Securido Team 🤍 📌 Twitter : securi_do 🤍 📌 Instagram : securi_do 🤍 📌 Tiktok : securi_do For more information 🔎 Website : 🤍 ☎️ Hotline 088 773 121 088 779 121 #WeeklyTraining #KisahBenar #SGSTV #VideoAktiviti #SecurityGuardStory #TrueStory #SecurityGuards #PIKM #PengawalKeselamatan #PersatuanIndustriKawalanKeselamatan #Malaysia #Fakta #Sekuriti #Viral #Sketsa #Sabah #KotaKinabalu

Securido Head Operation Manager

302
6
0
00:01:05
01.03.2019

Etika Pemakaian Uniform Pegawai Keselamatan Daripada Kapten(B) Najmuddin Ibrahim

8041
139
22
00:08:02
04.10.2021

Etika Pemakaian Uniform Dengan Betul, Kemas & Disiplin Daripada Chairman Securido Guard Services Sdn Bhd, Kapten(B) Najmuddin Ibrahim melalui platform virtual online Zoom. Ingin mendapatkan servis dan produk keselamatan? Boleh hubungi di talian hotline dengan segera dan ke website untuk mendapatkan maklumat lanjut. Jika berminat ingin menjadi pegawai keselamatan Securido, boleh juga hubungi di nombor hotline kami. For more information about our product and services, please visit here: 🔎 🤍 📌 Facebook : Securido Team 🤍 📌 Twitter : securi_do 🤍 📌 Instagram : securi_do 🤍 📌 Tiktok : securi_do ☎️ Hotline 088 773 121 088 779 121 #Uniform #Tatacara #EtikaPemakaian #SecuridoGuardServices #SGSTV #SecurityGuardStory #SecurityGuards #PIKM #PengawalKeselamatan #PersatuanIndustriKawalanKeselamatan #Malaysia #Fakta #Sekuriti #Viral #Sabah #KotaKinabalu #SecuriyServiceMalaysia #SecurityServiceProvider #SecurityCompanyMalaysia

Jom Dengarkan Dari Mana Bermulanya Mereka Ini ?

25725
401
94
00:12:55
05.04.2018

Ingin mendapatkan servis dan produk keselamatan? Boleh hubungi di talian hotline dengan segera dan ke website untuk mendapatkan maklumat lanjut. Jika berminat ingin menjadi pegawai keselamatan Securido, boleh juga hubungi di nombor hotline kami. Thank You for Watching ! Dont forget to Follow Us ! 📱 📌 Facebook : Securido Team 🤍 📌 Twitter : securi_do 🤍 📌 Instagram : securi_do 🤍 📌 Tiktok : securi_do For more information 🔎 Website : 🤍 ☎️ Hotline 088 773 121 088 779 121 #KisahBenar #SGSTV #SecurityGuardStory #TrueStory #SecurityGuards #PIKM #PengawalKeselamatan #PersatuanIndustriKawalanKeselamatan #Malaysia #Fakta #Sekuriti #Tiktok ##Viral

MSIEA 2019 (Securido Team)

240
8
0
00:04:14
13.05.2019

Director Of Securido Guard Services Sdn Bhd

432
4
1
00:01:35
24.07.2017

Brig. Gen. (Rtd.) Datuk Abdul Majid Bin Daudsha was born on 22 November 1945 and is one of the Board members in Securido Guard Services Sdn. Bhd. who is highly experienced and respected. He now lives in Shah Alam, Selangor Darul Ehsan with academic qualifications from the Royal Military College, Armed Forces Staff College and the Armed Forces Defence College. He also has served in the Army for nearly 35 years. He also continued his education to higher level and now holds a Bachelor of Honours’ Chartered Institute of Transport (UK) and is an Honorary Fellow Member of the Chartered Institute of Logistics and Transport (UK). Besides that, he has undergone military logistics training overseas. Among the courses taken is Junior Officer ASC Course during his stint in India, and the Unit Emplanning Officer and Supervisory Aerial Delivery Course courses in Australia. He attended the Pacific Area Senior Officer Logistics Seminar (PASOL) in Bangladesh, as well as the Pacific Area Management Seminar (PAMS) in the Philippines. During nearly 35 years of service in the army, he held the position of Chief of Staff of the Army Field Headquarters Service (Brig. Gen. rank) from February 9th 1998 until he retired in November 2000. He was also appointed in 11th of September 1996 until February 9th 1998, as the Director of Services of the Royal Corps, Army Headquarters, Ministry of Defence, since March 24th, 1995 to September 11th 1996 with the rank of colonel. He began service as early as June 1966 from Lieutenant, to Lieutenant Colonel in 1995. He was also involved in the management of ceremonies involving guests and dignitaries from abroad such as the SEA Games, DSA Defence Exhibition (three times), LIMA Defence Exhibition (three times), and the 1998 Commonwealth Games in Kuala Lumpur.

GuardPro SECURIDO Patrol System

33
1
0
00:07:35
22.02.2021

GuardPro

Pengawal Keselamatan Handsome

5876
65
15
00:01:02
30.04.2019

Perasan si kawan Dont forget to Follow Us ! 📱 📌 Facebook : Securido Team 🤍 📌 Twitter : securi_do 🤍 📌 Instagram : securi_do 🤍 📌 Tiktok : securi_do For more information 🔎 Website : 🤍​ #SGSTV​ #SecurityGuardStory​ #TrueStory​ #SecurityGuards​ #PIKM​ #PengawalKeselamatan​ #PersatuanIndustriKawalanKeselamatan​ #Malaysia​ #Fakta​ #Sekuriti​ #Tiktok​ #Viral​ #Sketsa​ #keselamatanlebihbernilaidarisegalanya #lawak

Násilné otvorenie dverí za pár sekúnd

28680
26
00:03:22
13.01.2011

🤍 * Ukážka toho, ako rýchlo sa dajú prekonať rôzne typy dverí, vrátane bezpečnostných. * Všetko o Tom Ako si Zadovážiť a Namontovať Domáci GSM Alarm Nájdeš na 🤍

Контроль Цилиндрического замка COGER SECURIDO

386
1
0
00:00:18
08.04.2015

На всех дверях SECURIDO стоят европейские замки COGER • Класс защиты 4-й (высший) • Соответствие ГОСТ 5089-2003 • Количество ригелей – 3 шт. • Диаметр ригелей 18 мм • Вылет ригелей 30 мм • Количество рабочих циклов – не менее 150 000 • Количество оборотов (плавный ход) – 2 • Привод для установки вертикальных тяг – 2 шт.

Latihan Menembak Securido Team

1124
15
2
00:03:13
07.02.2019

Ako Slováci vyrábajú poriadne odolné bezpečnostné dvere – 1. časť

2876
7
0
00:04:00
08.02.2017

Poznáte to, môj dom – môj hrad. Hrady však boli celkom bezpečné a z časti aj nedobytné, ak bola dobre chránená vstupná brána. Aby teda platilo, že si vytvoríme bezpečný domov, rozhodne by to malo začínať bezpečnostnými dverami. Už roky sa im venujú aj vývojári v Malackách a keďže to máme doma, ako sa hovorí, boli sme sa na to ako vznikajú pozrieť. Nie je nič zaujímavejšie ako to, keď sa dostanete do takéhoto zákulisia, a tak vám v seriáli ponúkame detailný pohľad na bezpečnostné dvere. Viac na: 🤍

Lawatan Ibu Pejabat Securido Team

328
11
1
00:01:34
20.09.2021

📌 Facebook : Securido Team 🤍 📌 Twitter : securi_do 🤍 📌 Instagram : securi_do 🤍 📌 Tiktok : securi_do For more information 🔎 Website : 🤍 ☎️ Hotline 088 773 121 088 779 121 #weeklytraining #KisahBenar #SGSTV #VideoAktiviti #SecurityGuardStory #TrueStory #SecurityGuards #PIKM #PengawalKeselamatan #PersatuanIndustriKawalanKeselamatan #Malaysia #Fakta #Sekuriti #Viral #Sketsa #Sabah #KotaKinabalu

Tak Kenal Maka Tak Cinta

454
11
1
00:01:30
29.03.2021

Thank You for Watching ! Dont forget to Follow Us ! 📱 📌 Facebook : Securido Team 🤍 📌 Twitter : securi_do 🤍 📌 Instagram : securi_do 🤍 📌 Tiktok : securi_do For more information 🔎 Website : 🤍 ☎️ Hotline 088 773 121 088 779 121 #KisahBenar #SGSTV #SecurityGuardStory #TrueStory #SecurityGuards #PIKM #PengawalKeselamatan #PersatuanIndustriKawalanKeselamatan #Malaysia #Fakta #Sekuriti #Tiktok #Viral

Anniversary 13th Securido Challenge Part2

34
0
0
00:07:42
23.11.2021

We started with a few but now we are many, not only in numbers but also in talents and creativity. Congratulations Securido Team for all efforts and accomplishments! It’s not just a corporate anniversary, it’s an anniversary of a family that only grew strong defying the odds. Happy 13th years anniversary! The company is nothing without you; thanks for staying with us and making our purpose and goal come true. May Allah S.W.T bless us together to achieve great things. May this journey of corporate success continue in the coming years. Sempena Anniversary yang-13, pihak kami buat cabaran istimewa untuk para staff Securido. #spicymegichallenge #securido #anniversary

Назад
Что ищут прямо сейчас на
securido more fps forza 5 мудрые мысли docker engine api جديد الجزائر 녹턴 prix des villas 縦走 business skills solucion app cloner for android Vladimir ayushman card bgmi obb service running c channel страшные истории RAID Level WoR Flasher dubbed GraphiQL